7inc prezintă Dot Legacy [FR] & SuperSoul [GR] pe 5 octombrie în Quantic

547 vizualizări

Toamna incepe cu o portie generoasa de rock n roll, alaturi de DOT LEGACY si SUPER SOUL! Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie in Club Quantic din Bucuresti.

Facebook Event: Dot Legacy [FR] / SuperSoul [GR] // Joi / 5 Octombrie at Quantic
Dot Legacy // Fuzzed-out Rock N Roll / Psych Stoner // Paris

Dot Legacy, care a debutat ca fiind un proiect muzical al unor pusti de liceu din Paris care cantau in beci, revine in Romania in aceasta toamna. Formatia s-a infiintat in 2009, iar de atunci a urmat traseul clasic al evolutiei muzicale: au semnat cu un label, si anume Setalight Records, apoi au lansat un EP, dupa care totul a inceput sa decurga firesc. La scurt timp, au plecat intr-un turneu in Europa si unul in Brazilia, sustinand peste 100 de concerte alaturi de nume mari ale genului, precum Truckfighters si Mars Red Sky, ajungand sa se faca cunoscuti prin show-uri energice si distincte.

In deschidere evenimentului vor canta cei de la SuperSoul, o noua trupa de rock’n’roll si heavy blues din Grecia.

SuperSoul// Heavy Blues/Rock n Roll // Athens

SuperSoul a lansat in luna septembrie primul EP intitulat „Faith Bender”, material ce contine 14 piese pline de riff-uri heavy blues si ritmuri groovy.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile prin Eventbook sau vor putea fi achizionate la intrare in seara evenimentului.
Support: 25 Lei

Sursă: Comunicat de presă

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*