Adolescente satanizate cu fustite si codite. Faceti cunostinta cu formatia Babymetal!

930 vizualizări

Cunoastem toti anime-urile horror cu tot felul de copile cu chip dulce care, de fapt, erau creaturi malefice satanizate.

Poate mai multi cunoastem filmele „XXX” cu acelasi continut. Daca nu, nu ati auzi de aici despre ele.

Iar acum sa vorbim despre BABYMETAL, o formatie japoneza inedita, compusa din trei adolescente foarte intunecate si instrumentistii de rigoare.

Su-Metal, MoaMetal si YuiMetal (15, 14, 14 ani) danseaza si…fac growl pe piese death-metal. Rezultatul este un show desprins de pe harta realitatii si trimis undeva adanc, in spatiul acela unde „lucruri normale nu se intampla prea des” (da, citam din „Johnny Bravo”).

Initial, formatia a pornit ca o alternativa la Sakura Gakuin, celebra trupa-pop-industrie din Japonia, care isi ia mereu noi membre, pe masura ce vechile componente termina liceul si isi incheie contractul cu formatia.

De curand, Babymetal a concertat la festivalul MetRock din Tokyo. Pe 19 iunie 2013, trupa a lansat primul single, „Megistune”, care, potrivit Blabbermouth, vorbeste despre talentul actoricesc al femeilor.

Urmariti inregistrari ale grupului mai jos si spuneti-ne ce credeti.


1 Comment on Adolescente satanizate cu fustite si codite. Faceti cunostinta cu formatia Babymetal!

  1. Articol retardat, nu vad cu ce sunt atat de intunecate si satanizate. Hai sincer. Stilul este autoclasificat drept Cute Metal, versurile sunt despre acceptare si impotriva hartuirilor iar semnul lor reprezinta o vulpe. Si fetele chiar nu fac growling. Mega retardare, bravo.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*