Afla totul despre Gala Maximum Rock Awards 2014

538 vizualizări

Pe data de 20 februarie 2015, Maximum Rock si Promusic Events organizeaza un eveniment special, care va strange laolalta unii dintre cei mai importanti artisti rock ai momentului, si pe fanii acestora, in cadrul unei Gale speciale de premiere a castigatorilor la editia de anul acesta a Maximum Rock Awards!

Reamintim ca nominalizarile au fost facute de un juriu de specialitate, format din personalitati aflate in legatura directa cu fenomenul (Alex Revenco – Jurnalul National, Hefe – Radio Guerrilla & MTV Romania, Alin Dinca – Rock FM, Mihai Pahontu – Sport Total FM, Crisan Bibian – Emisiunea Supersound – Radio Cluj, Alexandra Furnea – Maximum Rock Romania)a facut minim 5, maxim 10 propuneri la fiecare categorie. Votul final, insa, a apartinut publicului!

Pe 20 februarie 2015, in Club Colectiv, fanii se vor putea delecta cu prestatiile catorva dintre formatiile castigatoare, care vor sustine un recital. Astfel, Cargo, Cristi Minculescu & Band, Dirty Shirt, 9.7 Richter si AnTheos vor urca pe scena.

Biletul la eveniment costa 30 de lei si este disponibil in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro) si pe IaBilet.ro. Un numar limitat de 500 de bilete a fost pus in vanzare.

Participantii vor putea sa socializeze cu artistii preferati aflati la show, obtinand autografe si facand poze.

Dincolo de a fi un spectacol, Gala Maximum Rock Awards este foarte utila in evaluarea pietei de entertainment rock din Romania, prin elementul de departajare valorica. Cu alte cuvinte, Maximum Rock Awards serveste drept un indrumar in ceea ce priveste ce se cere in momentul actual, pe acest segment.

Este foarte important ca asemenea evenimente sa existe si in industria locala, deoarece ele au scopul de a o dezvolta si, de ce nu, de a educa si deschide gustul publicului, care, fiind implicat direct in alegerea celor mai reprezentative trupe, va ramane cu o impresie foarte buna si va simti ca importanta sa este, in sfarsit, validata.

Castigatorii de anul acesta sunt:

Romanian Acts

1. Best Romanian Rock Band: Cristi Minculescu & Band
2. Best Romanian Metal Band: Dirty Shirt
3. Best Romanian Rock Newcomer: I’m The Trip
4. Best Romanian Metal Newcomer: AnTheos
5. Best Romanian Rock Album: Sonatic – „Sunt”
6. Best Romanian Metal Album: 9.7 Richter – „Ground Zero”
7. Best Romanian Festival: Rockstadt Extreme Fest
8. Best Show by a Romanian Rock/Metal Band: Cargo la Arenele Romane
9. Best Rock/Metal concert in Romania (foreign acts only): Amon Amarth la Arenele Romane
10. Best Romanian Rock / Metal Video: 9.7 Richter – „Sinner”

International Acts

1. Best World Rock Band:  AC/DC
2. Best World Metal Band: Metallica
3. Best World Rock Album: AC/DC – „Rock Or Bust”
4. Best World Metal Album: Judas Priest – „Redeemer of Souls”
5. Best World Festival: Wacken Open Air
6. Best World Rock / Metal Video: Slipknot – „The Devil in I”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*