Afla ultimele detalii despre editia Urban Metal 10

122 vizualizări

Editia Urban Metal 10 aduce trei nume etalon pentru un show eveniment ce va avea loc sambata, 23 noiembrie, la Club Fabrica din Bucuresti. Pe scena clubului din Capitala vor urca: The Ocean, Tides From Nebula si Abraham.

Dupa doua concerte alaturi de Cult of Luna la Bucuresti si Timisoara, The Ocean se intorc in capitala pentru un show in postura de headlining act, ocazie cu care isi vor promova cel mai nou album intitulat Pelagial.

The Ocean este la ora actuala una din cele mai bine cotate formatii din scena contemporana metal, avand un palmares impresionant de peste 500 de concerte in toata lumea, turnee alaturi de Opeth, Anathema, The Dillinger Escape Plan, The Black Dahlia Murder, Cult Of Luna, Mastodon si Isis.

Showul de la Bucuresti va avea parte de acelasi setup impresionant de video si lumini, completand paleta muzicala aparte dovedita de Robin Staps si colegii sai. Acesta va fi si unul din ultimele concerte The Ocean prezentat in actuala componenta. E inutil sa numeri cati oameni au trecut prin The Ocean. Straps sustine ca este vorba de peste 40 de muzicieni insa nimeni nu-si aminteste cu prezicie. Unii au murit, altii au cazut in patima bauturii in timp ce restul au disparut…

Tides From Nebula – Un nume deloc strain pentru Romania, grupul polonez Tides From Nebula se afla la a treia prezenta in Bucuresti. Actualmente una din cele mai titrate formatii post-rock ale momentului, grupul polonez isi va promova noul album intitulat Earthshine, produs de Zbigniew Preisner, figura importanta a lumii muzicii si filmului, acelasi care a lucrat si pentru noul disc semnat de Davig Gilmour. Palmaresul trupei cuprinde turnee alaturi de Riverside, Ulver, This Will Destroy You sau Caspian.

Abraham – Aflata in premiera in Romania, formatia din Lausanne, Elvetia este rezultatul unei palete muzicale ce cuprinde subtilitate, violenta, disperare dar si frumsete. Abraham inseamna hardcore, post metal, inseamna un debut intitulat An Eye on the Universe, inseamna turnee alaturi de Intronaut, Mumakill, The Ocean sau Cult Of Luna.

Biletele au pretul de 40 de lei si se vor gasi doar la intrarea in clubul Fabrica, in seara evenimentului.

Open doors: 20:00. Programul exact va fi dezvaluit in urmatoarele zile.

AFTERPARTY DUPA CONCERT!

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: Urban Metal. Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*