ANCST lansează un nou video și anunță detalii despre un nou LP

631 vizualizări

 ANCST, o trupă de crust black metal din Berlin, Germania, a lansat un nou material video oficial pentru piesa „Broken Oath”, piesa fiind extrasă de pe ultimul lor material de studio intitulat „Furnance”. Albumul a fost lansat pe data de 19 Februarie 2017 pe CD si Vinyl de catre Vendetta Records si Yehonala Tapes.

Materialul video conține o colecție de evenimente și pasaje din concertele pe care trupa le-a avut în turneul de promovare al albumului mai sus amintit.

De asemenea, ANCST anunță și un nou Split LP alături de vechii lor prieteni KING APATHY, cunoscuți în trecut ca și THRÄNENKIND:
„Suntem bucuroși să anunțăm un viitor Split LP alături de KING APATHY via Supreme Chaos Records & Alerta Antifascista Records. În ultimul turneu împreună cu KING APATHY (THRÄNENKIND) ne-a venit ideea acestui split unde fiecare trupă avea sa facă un cover după o piesă a celeilalte formații. Ei bine, după ceva timp am reușit sa pregătim materialul care este aproape finalizat. Split LP-ul poate fi pre-comandat de la ambele labeluri aici:
 
– Alerta: https://goo.gl/uwuJTo
Data oficiala a lansării materialului este 25 august 2017 și va fi disponibil sub forma de VINYL în următoarele formate și culori:
 
– 100x ultra clear with purple splatter
– 100x white with black mix fx
– 300x clear
– 300x white
– 200x black

Mai multe detalii despre ANCST puteți găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook .com/angstnoise/

Puteți asculta toate materialele lansate de trupă pe platformele digitale SPOTIFY sau DEEZER sau puteți cumpăra în format digital toate materialele lansate de trupă pe Bandcamp: https://angstnoise.b andcamp.com/â
Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*