Andi Deris (Helloween), colaborare inedita cu „Bancherii Rai”

153 vizualizări

Andi Deris, solistul formatiei HELLOWEEN, a lansat un nou proiect intitulat ANDI DERIS & BAD BANKERS.

De ani de zile cautam o formatie careia sa-i cer sa inregistreze un disc cu mine. Am descoperit-o in sfarsit chiar pe insulita pe care locuiesc! Acest lucru s-a intamplat acum cateva luni. Ce ma entuziasmeaza este ca baietii au intre 19 si 22 de ani. Nu va va veni sa credeti cand veti asculta piesele. Ne-am distrat enorm cu imaginea grupului, mai ales la photo-shooting. Evident ca uram tot ceea ce are legatura cu bancile, bancherii, managerii si alte personaje de acest gen, vinovate de tot rahatul care se intampla in lume. Ne-am simtit bine sa le spunem ca gandim despre ei. Versurile sunt foarte explicite, dar cui ii pasa? Exact asta merita! Mai mult, acest spirit direct ajuta foarte mult muzica„, a declarat Andi.

Este cunoscut faptul ca muzicianul uraste ideea de a se plafona si lupta impotriva acestui lucru, in ciuda lungilor ani de cariera in domeniu.

Inregistrarile vor aprea in curand asa ca va tinem la curent! Fiti cu ochii AICI pentru mai multe informatii. 

Helloween a lansat ultimul album „Straight Out Of Hell” pe 18 ianuarie 2013. Formatia a vizitat si Romania pe data de 16 martie 2013, intr-un concert organizat de Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si Maximum Rock Magazin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*