Angus Young (AC/DC): ”Malcolm ne-a incurajat sa continuam chiar si atunci cand se simtea cel mai rau”

150 vizualizări

Angus Young (chitara) si Cliff Williams (bas) de la AC/DC au luat parte la emisiunea „Le Grand Journal”, difuzata in fiecare zi a saptamanii pe canalul TV francez, Canal +.

Artistii au vorbit despre noul album, „Rock Or Bust”, lansat pe data de 2 decembrie 2014 si despre ultimele intamplari care au zdruncinat serios trupa: diagnosticul de dementa al lui Malcolm Young si problemele legale ale tobosarului Phil Rudd.

In ciuda acestor intamplari neplacute, muzicienii isi continua drumul si nu se lasa daramati de piedicile care le-au aparut in cale.

„L-am recrutat pe Steveie Young, nepotul nostru, care este un tanar talent ce merita cunoscut de toata lumea”, a declarat Angus. „El era cel mai in masura sa ii ia locul lui Malcolm”.

„Chiar daca Malcolm nu a putut lua parte la noul disc, toate piesele au fost compuse de el, impreuna cu mine. Am strans foarte multe idei de-a lungul anilor si le-am pastrat bine, pentru proiecte viitoare. Mereu am imprumutat bucatele din trecut pentru toate discurile noi”, a povestit Angus.

Acesta a continuat prin a spune ca boala fratelui sau nu a facut decat sa il apropie mai mult de acesta.

„Chiar si cand nu se simtea bine, stateam si vorbeam despre viitor. Mereu m-a incurajat sa continui si mi-a spus sa nu las formatia deoparte niciodata”, a continuat chitaristul.

Emisiunea poate fi urmarita mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*