Breathelast – Oase (sesiune outdoor unplugged)

131 vizualizări

Trupa Breathelast a incheiat in acest weekend sesiunea de filmari pentru cel mai nou material video al trupei, la Sulina. Cu aceasta ocazie, membrii trupei au filmat si o mica sesiune acustica a unei noi piese in limba romana, numita „Oase (Spre Casa)”.

Breathelast au poposit pe o limba de pamant nou, unde la un metru de tine ai Dunarea si in partea cealalta marea cea neagra, unde au filmat impreuna cu Miluta Flueras, care se ocupa de realizarea acestui material video, ultimele cadre pentru scurtmetrajul piesei „Maluri”.

„Am luat o pauza de la filmat Maluri la Sulina, asa ca v-am pregatit cu ajutorul lui Miluta Flueras si o mica sesiune unplugged a unei alte piese in romana Oase (Spre Casa) / cu acompaniament de la valurile care se spargeau de dig! Va fi cu clinchet de chitara acustica, acoperita usor de voce ragusita de la maxim doua ore de somn, dupa prima filmare din prima zi si multe tigari la facut strategia pentru a doua zi – si valuri care se sparg de digurile plictisite deja de prezenta noastra, obisnuite doar cu necuvantatoare si liniste neomeneasca. Deci va fi perfecta!”, declara trupa.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*