Brent Hinds (Mastodon): „Urasc heavy-metalul.”

145 vizualizări

Brent Hinds de la MASTODON nu este prea fericit de modul in care este etichetata formatia sa.

„Niciodata nu mi-a placut heavy-metalul-ul, ca sa fiu sincer. Vin din Alabama unde se canta country, surf rock, rockabilly si chestii de genul. Am trecut printr-o faza cand aveam impresia ca este ceva foarte rebel sa canti heavy-metal. Apoi i-am cunoscut pe Brann Dailor (tobe) si pe Bill Kelliher (chitara) care adora heavy-metalul. De atunci incerc ca formatia Mastodon sa nu fie atat de HM, deoarece urasc acest gen si nu vreau sa fac parte dintr-o trupa heavy-metal”, a declarat artistul.

Apoi, muzicianul a avut cate ceva de spus despre revistele de muzica rock.

„Ar fi dragut daca revistele, interviurile si toate chestiile astea ar disparea de pe fata planetei odata cu fumul de tigara si celelalte lucruri pe care le urasc. Nu-mi place sa ofer interviuri. Nu citesc interviuri si nu am nevoie sa stiu cum isi rezolva oamenii problemele. Ma frustreaza sa ofer interviuri deoarece trebuie sa vorbesc fara oprire despre lucruri pe care le-am tot dezbatut. Deci nu exista nimic din ce am putea vorbi despre Mastodon care m-ar face sa simt vreo emotie. Dupa 15 ani in care am facut asta non-stop, ultimul lucru pe care il vreau este sa vorbesc despre trupa”, a continuat solistul.

Ultimul album al formatiei, „Once More Round The Sun” s-a vandut in peste 34.000 de exemplare in prima saptamana dupa lansare si s-a clasat pe locul 6 in Top Billboard 200. Materialul a fost lansat in data de 24 iunie 2014.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*