Castiga invitatii la Romanian Rock Meeting!

169 vizualizări

Momentul desfasurarii evenimentului Romanian Rock Meeting (Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, Tiarra, Krepuskul, Still Vision) se apropie cu pasi repezi asa ca am decis sa punem la cale o promotie speciala pentru cei care isi procura bilete in perioada de pre-sale.

Deoarece fanii devotati sunt foarte importanti pentru noi, le oferim sansa sa ia parte la show cu o persoana draga. Astfel, daca iti cumperi acum bilet la Romanian Rock Meeting sau ti-ai cumparat deja (evenimentul are loc pe 14-15 mai, Club Colectiv/Arenele Romane), poti participa la un concurs care pune la bataie un numar consistent de invitatii la show.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci o poza cu biletul tau la eveniment si sa o postezi pe Facebook (pe profilul personal) cu hashtag-ul #ROMANIANROCKMEETING. Cei care si-au procurat bilete prin Pay Pal sau prin IaBilet.ro intra automat in concurs!

Pana pe data de 1 mai inclusiv, posesorii de bilete se pot inscrie la acest concurs prin metoda descrisa mai sus! Castigatorii vor fi anuntati la scurt timp dupa expirarea deadline-ului.

Ca urmare a cererilor primite de la fani si a interesului ridicat aratat de formatiile romanesti si internationale, spectacolul Romanian Rock Meeting a fost extins pe parcursul a doua zile, urmand sa se desfasoare in doua locatii diferite – Club Colectiv, pe data de 14 mai si Arenele Romane, pe 15 mai.

Pe data de 14 mai, in cadrul Romanian Rock Meeting, va avea loc o „Club Day”, care se va desfasura la Club Colectiv din Bucuresti. Primele formatii confirmate pentru acest show sunt Tiarra si Krepuskul.

Fanii isi mai pot procura bilete la pretul promotional de 87 de lei DOAR de la sediul Maximum Rock si Promusic Events din Bucuresti, de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, sau prin
PAY PAL.

Toate celelalte bilete disponibile prin retelele mentionate mai jos (Eventim, IaBilet etc) sunt la pretul de 95 de lei!

La „Romanian Rock Meeting Club Day”, din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

INFORMATII DESPRE BILETE:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket


Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Romanian Rock Meeting – VIP Ticket (2 rates)

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) – Sold Out!

  – 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 09.04.2015 Disponibile doar prin PayPal!

 

Romanian Rock Meeting – Normal Ticket

  – 95 lei in perioada 10.04. – 14.05.2015 Disponibile in reteaua www.IaBilet.ro,  si in toata reteaua Eventim www.eventim.ro !
  – 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

   Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*