Cei mai urati rockeri din lume – FOTO

3.082 vizualizări

Atentie, acest text este un PAMFLET si trebuie tratat ca atare

Fireste ca nu toata lumea poate sa fie Chris Cornell si bineinteles ca muzicienii nu trebuie judecati dupa aspectul fizic. Mai mult, recunoastem ca incropirea acestei liste este o dovada de meschinarie din partea noastra. Cu toate acestea, nu strica sa ne mai descretim fruntile din cand in cand, nu-i asa?

De aceea, Maximum Rock Magazin va prezinta o lista cu rockeri…urati. Cei mai urati!

Steven Tyler

Cand te uiti la Liv Tyler, ceva nu se leaga. Cum Dumnezeu a putut sa iasa atat de frumoasa dintr-un tatic cam neinzestrat la capitolul aspect fizic?

Joey Ramone

Omul este o legenda si are tot respectul nostru pentru realizarile sale alaturi de trupa-cult Ramones. Ne simtim cu atat mai prost cu cat tipul e si mort. Dar deh, nu poti sa negi ca este, cum sa spunem…uratel.

Lemmy Kilmister

Nu ai vrea sa-l vezi pe o strada intunecata din Londra, cu un ciorap tras pe fata si cu un cutit de vanatoare „proptit” in pumn.

Iggy Pop

De ce ne gandim la stafide acum? Vorba ‘ceea: „Don’t laugh at raisins! They’re just sad grapes”…

Marilyn Manson

Este unul din acei tipi misteriosi si carismatici despre care poti crede ca ascund o frumusete inteligent mascata dincolo de tonele de machiaj de mascarici. Te gandesti, ca un romantic ce esti, ca, odata scos costumul, frumusetea va straluci prin toti porii eliberati din chingi. Nu. Te-ai inselat.

Johnny Rotten

Rotten in engleza inseamna „putred”. Predestinat? Asa credem!

Jim Skafish

Dar stiti ce se spune despre barbatii cu nasul mare!

Blackie Lawless

Credem ca videoclipul vorbeste de la sine. Brrrr! Plus, ce naiba e cu dresul acela de gagica?!

Havard Ellefsen

Desi nu e tocmai corect sa bagam in lista noastra un tip care arata (relativ) OK nemachiat, trebuie sa o facem. De ce? Pentru ca Mortiis este al naibii de urat!

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*