Cele mai bizare cerinte din riderele trupelor

1.087 vizualizări

Formatiile care pleaca in turnee au nevoie de diverse lucruri pentru a se simti bine in perioada in care sunt pe drum.

Din acest motiv a fost inventat riderul – acea lista cu cerinte pe care toate trupele o dau atunci cand iau lumea la picior.

Unele dintre lucrurile pe care muzicienii le cer sunt iesite din comun iar noi va vom prezenta cateva dintre aceste „request-uri” neobisnuite.

Sa ne spuneti care vi se pare cel mai ciudat!

Sosete negre

Vom incepe cu una din „gradina” noastra. In anul in care Cradle of Filth, Moonspell si Turisas au poposit la noi, la Cluj-Napoca, pe riderul formatiilor se gasea urmatoarea comanda: 10 perechi de sosete negre. Dimensiunile acestora nu au fost specificate. Dupa cum va puteti imagina, organizatorul a fost consternat, pana cand s-a constatat ca sosetele erau utilizate pentru stergea cablurilor, dupa strangerea acestora. Da, gandul vostru pervers nu si-a gasit „materializare”.

Capre pentru sacrificat

Cerinta vine de la…Slayer. Pentru editia din 2011 a Fun Fun Fun Fest, Slayer le-a cerut organizatorilor 100 de capre „albe ca neaua” pe care sa le sacrifice pe scena, sub amenintarea ca daca acestea nu vor fi oferite, atunci membrii grupului se vor vedea nevoiti sa traga in teapa…pisicile staff-ului. Bineinteles ca este vorba despre o gluma. La acelasi festival, Slayer a mai cerut si umbrele anti-sange, un craniu uman, 50.000 de albine vii, un macelar, cutii unde sa-si ascunda premiile Grammy si…dezinfectant pentru maini.

Doctori

Ozzy Osbourne a cerut sa aiba la dispozitie un ORL-ist foarte bun si un medic priceput capabil sa administreze injectii cu vitamina B-12. Mai mult, Ozzy a cerut un…tub de oxigen, disponibil dupa concert.

Cereale nereciclate

Foo Fighters le-a cerut in 2008 organizatorilor unui festival sa le dea cereale „nereciclate de la show-ul Dio din noaptea precedenta”. Muzicienii au spus si ca prefera ca staff-ul lor „de grasani” sa manance inaintea tuturor pentru ca nu cumva sa nu aiba energia necesara pentru a rezista unei zile de munca pline, care dureaza intre „70 si 90 de minute”.

Apa pura

RHCP a cerut apa pura din Hawaii sau Australia, lumanari de aromaterpaie, suc proaspat din ghimbir si papaya, precum si o incapere speciala, cu covoare pe jos si zugravita in culori intunecate, dar nu cu albastru. Camera era pentru…meditatie.

Sedinte la Alcoolicii Anonimi

Motley Crue le-a spus organizatorilor ca ar prefera ca trupa sa fie inscrisa la intalnirile locale ale Alcoolicilor Anonimi. Apoi, ei si-au mai dorit si un borcan urias cu unt de arahide, inca unul plin cu mustar dulce…si, drept pet, un sarpe boa.

Bacon

Puteti sa le luati orice celor din Metallica, mai putin „bacon”-ul. Membrii trupei au cerut in cadrul unui turneu ca faimosul mezel sa fie servit la toate mesele zilei si sa nu lipseasca de pe tava.

Extravagante

Lasand deoparte zvonul potrivit caruia Manson ar fi cerut o prostituata cheala si fara dinti, el este un domn foarte fin, dovada ca a cerut in trecut delicatese pe baza de branzeturi, ciocolata fina, sampanie precum Cristal sau Moet, absint si…ursuleti gumati Haribo.

Ceva cu testicule

Iggy Pop a cerut „ceva cu testicule in el” – nu se stie exact daca vorbim despre o jucarie – un actor care sa-l imite pe Bob Hope si 7 barbati scunzi care sa intre in rolul piticilor din „Alba-ca-Zapada”.

Prezervative cu aroma de capsune

Cerinta nu vine de la Duran Duran ci de la…Gorgoroth care in timpul turneului din 2005 au cerut cantitati uriase de alcool precum si multe prezervative cu aroma de capsune. In lista artistilor s-a mai regasit si o maseuza, dar si 50 de capete de oaie, 200 de metri de sarma ghimpata si un tamplar care sa construiasca altare si cruci.

Porno

Guns N’Roses au cerut reviste sexy locale si internationale, precum si toate soiurile de paste.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*