Changing Skins canta alaturi de Luna Amara

60 vizualizări

LUNA AMARA prezinta clipul “Pietre in alb” pe 13 aprilie la Cafeneaua Artistilor din Buzau, invitati speciali formatia bucurestena CHANGING SKINS.

Luna Amara continua turneul de prezentare a celui mai nou videoclip: „Pietre in alb”. Sambata,13 aprilie, de la ora 21:00, formatia va concerta la Buzau in Cafeneaua Artistilor iar in deschidere ii vom putea vedea pe Changing Skins!

Concertul va fi insotit de proiectia noului videoclip Luna Amara, „Pietre in alb”, ce insoteste piesa de pe albumul omonim lansat in 2011. Videoclipul a fost filmat la Cluj alaturi de echipa Resize Media, in regia lui Dorin Marcu, si are la baza un concept original al trupei, fiind un clip de stare care exprima vizual mesajul muzicii si al versurilor piesei. In plus, in rolul principal il putem vedea pe actorul Ovidiu Ghinita, tatal solistului Mihnea Blidariu.

„Sunt foarte bucuros ca am reusit, in sfarsit, sa colaborez cu tata intr-un proiect artistic. Eu sunt muzician, el e actor si as fi regretat mult daca nu ne-am fi intalnit si in lumea artei. De altfel, si el este foarte bucuros de colaborare. Cand i-am propus sa apara in clip, a fost de acord imediat, fara rezerve. Pentru mine, e un actor de o expresivitate extraordinara. Poti sa-l filmezi si cand doar sta si tot iese ceva fain… Si pentru ca acum a pasit el in lumea mea muzicala, sper din tot sufletul ca pe viitor sa pasesc si eu in lumea lui si sa colaboram intr-o piesa de teatru.” (Mihnea Blidariu).

Alaturi de Luna Amara vor fi cei de la formatia Changing Skins. Ei au castigat anul acesta trofeul pentru „Best Romanian Rock Newcomer” la Maximum Rock Awards si se pot lauda cu niste reusite notabile: un prim album omonim de succes, trei videoclipuri care au strans un numar mare de vizualizari in timp record, numeroase concerte in tara alaturi de cele mai in voga formatii autohtone si aparitii TV. Changins Skins a fost nominalizata la ON AIR MUSIC AWARDS (eveniment ce va avea loc in Bucuresti in data de 15 aprilie 2013), la sectiunea „Cel mai bun rock alternativ.

Luna Amara
Nick Fagadar (voce, chitara), Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara), Serban Ontanu (chitara), Sorin Moraru (bass), Razvan Ristea (tobe).

Pietre in alb (videoclip)
http://youtu.be/364iirf9iy8

Website: http://luna-amara.ro
Facebook: http://facebook.com/lunaamaraband/
Twitter: http://facebook.com/lunaamaraband/

Changing Skins
http://www.changingskins.ro
https://www.facebook.com/ChangingSkins


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*