Changing Skins, concert aniversar 3 ani, cu Bodark special guest/21.11.2014, Clubul Taranului, Bucuresti

231 vizualizări

Pe data de 21 noiembrie 2014, formatia bucuresteana CHANGING SKINS a sarbatorit 3 ani de activitate printr-un concert aniversar special care a avut loc in Clubul Taranului, din Bucuresti.

Formatia de rock alternativ, una dintre cele mai iubite de pe scena locala, a facut deja o traditie din aceste show-uri de „La multi ani!”, dorind, an de an, sa marcheze evolutia grupului si sa le multumeasca celor care le sunt alaturi in drumul spre orizonturi muzicale largi – fanilor, prietenilor, dar si criticilor.

Trupa Bodark a luat parte la spectacol in calitate de invitat special si a tinut sa-i incurajeze pe cei de la Changing Skins, felicitandu-i pentru realizarile minunate de pana acum. Recitalul Bodark a inceput in jurul orei 22:30 si a constat in melodii de pe noul disc „Pot”.

 

Sunetul foarte bun, atmosfera calduroasa, festiva si energia aparte a grupului bucurestean au reprezentat „aperitivul” sonic potrivit pentru show-ul Changing Skins. S-au auzit melodiile „Ne-ntorc”, „Zbor oricum”, „Compas”, „Pot”, „Sa sara” si altele. Rockul consistent, cu un aer usor vintage al formatiei a fost fix ce trebuie pentru a dezmorti publicul si a-l aduce in mood-ul de party.

Bodark 1

Dupa ce Bodark a terminat de cantat, auditoriul a vizionat un filmulet aniversar cu Changing Skins, in care au fost prezentate fragmente din emisiunile la care a luat parte trupa, imagini de la concerte, clipurile realizate pana acum de formatie si multe altele. Astfel, trupa bucuresteana a facut un rezumat video al celor mai importante momente din cariera ei de trei ani. 

La putin timp, a urcat si Changing Skins pe scena, echipata pentru un show nemaipomenit. Intr-o forma de zile mari si imbracati la patru ace rock’n’roll, trupetii pareau dornici sa dea tot ce au mai bun, cu ocazia acestui show deosebit. Fanii nu au fost dezamagiti, deoarece CS chiar si-a daruit sufletul pe scena.

Changing Skins 1

S-au auzit hiturile „Ain’t Worth It”, „Deeper and Deeper”, „Full of Dirt”, dar si piese ce vor face parte de pe noul disc, ca „All That I Need” sau „Coming of Age”. Ca un „bonus” special, trupa a interpretat, in premiera, un cover al celebrei melodii Awolnation, „Sail”, reorchestrata in maniera rock – cu mai mult tupeu, o chitara obraznica si foarte mult dinamism.

Changing Skins 2

Membrii trupei le-au multumit celor prezenti la concert pentru sustinerea oferita de-a lungul acestor frumosi trei ani, le-au promis un album nou ca la carte, concerte si mai spectaculoase si videoclipuri incendiare. In mod clar, Changing Skins nu se opreste aici si inca mai avem multe de vazut din partea formatiei.

Changing Skins 3
Changing Skins 4

Sunetul pe parcursul show-ului a fost impecabil iar prestatia grupului s-a ridicat la cel mai inalt nivel de profesionalism, lucru care a fost mereu de apreciat in cazul trupei Changing Skins, care nu face compromisuri cand vine vorba de show-urile ei.

La uram si noi componentilor formatiei un calduros LA MULTI ANI si avem convingerea ca acestia vor realiza foarte multe lucruri frumoase impreuna, daca o tin tot asa, aratand devotament fata de trupa si o dragoste neimblanzita si nebunatica fata de rockul pur.

O galerie foto completa de la eveniment poate fi vizualizata AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*