Changing Skins participa la Festivalul Culturii Montane

125 vizualizări
Vara torida se apropie cu pasi repezi iar formatia CHANGING SKINS (foto) pregateste noi evenimente pentru a intampina sezonul cald asa cum se cuvine. 
 
Dupa ce trupetii au anuntat de curand ca lucreaza la un nou material discografic si au cantat alaturi de Luna Amara la Buzau, Brasov si Ploiesti, urmeaza un nou concert, de data aceasta in cadrul unui eveniment inedit.
 
Este vorba despre Festivalul Culturii Montane, care va avea loc intre 18/19 mai la Porumbacu de Sus, in judetul Sibiuhttp://culturamontana.blogspot.ro
 
Evenimentul ii va reuni pe pasionatii de cultura alternativa, intrucat este dedicat atat iubitorilor de arta savurata in aer liber, cat si fanilor muzicii. La Festivalul Culturii Montane, participantii ii vor putea asculta in concert pe Changing Skins si pe Byron.
 
Cvartetul rock CS – format din Horatiu, Stefan, Adi si Raluca – va urca pe scena pe data de 18 mai, la ora 20:30 si va canta atat piesele de pe albumul de debut „Changing Skins”, cat si melodii de pe viitoarea lansare discografica. 
 
 
La Festivalul Culturii Montane veti avea parte de picnicuri cu produse traditionale gustoase si naturale, lansari de carte, conferinte si prezentari multimedia, recitaluri de muzica si de poezie, expozitii de eco-art, ateliere de educatie montana si multe altele…pus, veti beneficia si de acordurile contagioase ale Changing Skins si Byron. Cel mai bun mod de a intampina vara este dintr-un decor montan, cu rock autohton de calitate rasunand in fundal! 
 
Credit foto Changing Skins: Upi Studio

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*