Changing Skins va invita la concertul aniversar de pe data de 21 noiembrie 2014. Aflati ultimele amanunte despre eveniment!

170 vizualizări

Formatia CHANGING SKINS sarbatoreste 3 ani de activitate printr-un concert aniversar special, care va avea loc pe data de 21 noiembrie, la Clubul Taranului din Bucuresti.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, trupa le-a pregatit fanilor multe surprize si le promit acestora un show de exceptie. De alta, Changing Skins a filmat un spot prin care, in stilul trademark rock’n’roll al grupului, ii invita pe toti cei dedicati rockului alternativ de calitate sa ia parte la spectacolul lor.

Productia este o realizare Atelierul de Creatie ETZ si poate fi urmarita mai jos:

Invitatii speciali ai trupei Changing Skins sunt bucurestenii de la Bodark, alaturi de care CS a mai cantat pe data de 9 octombrie 2014, in cadrul evenimentului „We Are The Alternative”, ce a avut loc in Club Colectiv, din Bucuresti.

Iata ce spune Horatiu Ghibu, solistul Changing Skins, despre participarea Bodark la concertul aniversar.

„Am vrut sa invitam trupa BODARK in cadrul aniversarii noastre de 3 ani pentru ca am observat eforturile acesteia de a se impune in curentul alternativ actual. Astfel, ne aratam aprecierea pentru colegii nostrii de arme alaturi de care luptam pe acelasi front. Speram  ca si publicul prezent pe 21 noiembrie la Clubul Taranului sa ii aprecieze!” , a declarat Horatiu.

Afis Changing Skins 21.11.2014

De curand, Changing Skins a lansat videoclipul piesei „Use Me”. Acesta poate fi urmarit mai jos si este o productie marca Atelierul de Creatie ETZ.

Formatia bucuresteana lucreaza la noul album, follow-up-ul discului de debut omonim „Changing Skins”. Fanii au avut deja ocazia sa guste din disc, prin melodia „Full of Dirt”, care beneficiaza si de clip. In cadrul concertului aniversar de pe data de 21 noiembrie 2014, vor putea fi ascultate si alte piese care se vor regasi pe viitoarea lansare.

Cat despre programul concertului, usile se deschid la ora 20:30, iar prima formatie care va urca pe scena este Bodark. Fanii vor avea ocazia sa stea de vorba cu membrii Changing Skins si vor primi un poster gratuit cu trupa!

Facebook Event

Facebook Changing Skins

Facebook Bodark


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*