Children Of Bodom porneste intr-un turneu pentru promovarea noului album

88 vizualizări
Finlandezii de la CHILDREN OF BODOM vor lansa un nou album in data de 7 iunie 2013, via Nuclear Blast. Acesta se numeste „Halo Of Blood” si este al 8-lea material oficial al formatiei.
 
Pentru promovarea noului material formatia a anuntat ca va sustine un turneu. Daca primele concerte vor fi sustinute in Finlanda si Franta, incepand cu 29 iunie si pana in 4 august COB va concerte in America. Asteptam ca formatia sa anunte si concertele din Europa.

Halo of Blood este cel de-al 8-lea album Children of Bodom si, ca ne credeti, sau nu, am reusit sa il facem sa sune proaspat si nou, mentinand elementele care caracterizeaza trupa noastra. Contine doua cantece speciale – cel mai rapid pe care l-am compus pana acum, dar si cel mai lent. In ceea ce priveste temele, abordam subiecte despre care nu am mai vorbit in trecut. Veti avea parte de 10 piese nou-noute de metal nordic, si fie ca va bucurati de ele cu o bere in mana, sau cu un pahar de apa, sunt sigur ca va veti distra”, a descris Alexi Laiho (voce), noul material discografic.

Cat despre coperta, aceasta a fost explicata de Henkka Seppala (bas):

Voiam neaparat ceva care infatiseaza o scena de ierna. Cumva, se potriveste foarte bine atmosferei muzicii. Lacul ar putea fi chiar Bodomul – inghetat, cu oameni prinsi sub sloiuri. Scena arata foarte „finlandez”. Suntem foarte fericit de felul in care a realizat Sami coperta„, a declarat artistul.

cob
 
„Halo Of Blood”:
01. Waste Of Skin
02. Halo Of Blood
03. Scream For Silence
04. Transference 05. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
06. The Days Are Numbered
07. Dead Man’s Hand On You
08. Damage Beyond Repair
09. All Twisted
10. One Bottle And A Knee Deep


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*