Chitarista Sarah Longfield a semnat un contract cu Season Of Mist

378 vizualizări

Season Of Mist au anunțat că au semnat un contract cu instrumentista SARAH LONGFIELD, unul dintre cei mai talentați instrumentiști contemporani care s-a remarcat prin filmulețele publicate pe platforma YouTube.

Sarah a declarat: „Sunt încântată de faptul că am reușit să semneaz cu Season Of Mist, casa de discuri a unor trupe precum Archspire, Beyond Creation, Cynic, Shining și mulți alții. Abia aștept să văd ceea ce viitorul îmi rezervă cu acești oameni minunați!”

Michael Berberien, CEO-ul Season Of Mist, a declarat: „Într-o zi, în timp ce verificam unul dintre filmulețele publicate pe YouTube, piesa „Cranial Metropolis” a chitaristei Sarah Longfield a început să cânte. Am rămas șocat! Erau ritmuri pro-technical cu voce feminină (…). M-am gândit că mi-ar plăcea să lucrez cu ea pentru că are un talent rar care se potrivește listei noastre de trupe. În timp ce îi scriam un mail introductiv, ceream deja detalii de la Paul Masdival, întrucât amândoi reprezentați de cei de la Strandberg Guitars”.

„Să lucrăm cu Sarah va fi o provocare. Ea a crescut ca un artist al generației YouTube și nu o vom opri să creeze content. Avem nevoie ca Sarah să continue cu platforma sa”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*