Chitaristul Thobbe Englund părăsește trupa Sabaton

1.110 vizualizări

Chitaristul Thobbe Englund tocmai și-a anunțat retragerea din trupa SABATON, continuând totuși să facă muzică și având planuri pentru viitorul apropiat. Acesta va mai concerta alături de trupă și vara aceasta, inclusiv în orașul lor natal, Falun, la festivalul Sabaton Open Air, urmând ca apoi un chitarist nou să îi ia locul. Iată ca au fost cuvintele sale:

„Astăzi m-am decis să anunț plecarea mea din trupa Sabaton. De ce? Mulți probabil că vă întrebați asta. Este un lucru în care eu cred mult, și anume că oricine ar trebui să-și urmeze inima. În ultimii ani am devenit conștient de ceea ce mă face fericit, acest lucru fiind de a-mi extinde creativitatea prin îmbinarea cu o viață mai liniștită […] Din păcate, drept urmare, nu voi mai putea să vă întâlnesc pe voi toți, oameni minunați, ceea ce e trist, și-mi veți lipsi foarte mult. Voi face în continuare muzică, bineînțeles, și chiar în timp ce scriu aceste rânduri îmi fac planuri de viitor.

Pe parcursul perioadei  în care am concertat alături de Sabaton am devenit cu toții ca frații. Împreună, alături de cea mai bună echipă, am fost niște „distrugători” pe scenă, și există o legătură între noi care nu poate fi distrusă.
Așa că nu găsesc niciun motiv pentru a fi sentimental, căci frații și surorile sunt prieteni pe viață, iar viitorul este strălucit!

Colegii săi de trupă îi susțin alegerea și îi urează acestuia mult succes și noroc în viitor, mulțumindu-i pentru momentele fantastice petrecute alături pe scenă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*