Christmas Warm-Up Party in Club Colectiv din Bucuresti

262 vizualizări

Craciunul se apropie cu pasi repezi iar spiritul sau se simte si in randul formatiilor rock care, spre a se revansa fata de fani pentru cele cateva zile de vacanta, pun la cale evenimente speciale.

Astfel, NEUTRON, SHIFTING SANDS si SINSCAPE s-au gandit sa le aduca tuturor metalistilor un show de exceptie, intitulat Christmas Warm-Up Party, al carui scop este acela de a-i pregati pe fanii genului pentru una dintre cele mai frumoase sarbatori din an.
Spectacolul are loc pe data de 18 decembrie 2014, in Club Colectiv din Bucuresti iar biletul va costa 15 lei.

SINSCAPE a fost fondata in 2011 si reprezinta o gura de aer proaspat!
Trupetii, exponenti ai genului metalcore, sunt energici, melodiosi si reusesc sa poarte auditoriul in unviersul lor sonic special. In mod clar, vor contribui din plin la crearea unei atmosfere sarbatoresti, potrivita pentru un Christmas Warm-Up Party.

SHIFTING SANDS, care a deschis concertul Krytpon de pe data de 27 noiembrie 2014, este o formatie curajoasa care imbina cu succes Heavy-Metalul cu Progressive-ul, dand nastere unor sonoritati unice in momentul actual in Romania.

Veteranii de la NEUTRON incheie seria de concerte cu un recital care aduce in lumina reflectoarelor experienta si excelenta, atinse in mai bine de 25 de ani dedicati, trup si suflet, muzicii rock, intr-un amestec original de metal melodic si progresiv.

Biletele vor fi disponibile doar in ziua evenimentului, putand fi procurate la intrarea in Club Colectiv la pretul de doar 15 lei.

In scurt timp vom anunta inca o formatie care se va alatura acestui eveniment!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*