Concert Aeon Blank la Bucuresti

72 vizualizări
Seara de marti, 26 martie, debuteaza cu acorduri rock alaturi de trupa AEON BLANK. Concertul de la Club Control (Bucuresti) va fi urmat de un party in ritmuri alternative, animat de o oferta la bar foarte atragatoare: 50% discount la orice produs, dupa ora 22.00.
Rock on!
Intrare libera.

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
 
Fondatorii trupei sunt Emil Luca si Alex Gabroveanu, ambii chitaristi in formula initiala. Pe parcurs, li s-au alaturat basistul Alex Comarnicianu, bateristul Doru Trocan si claparul Stefan Craciun. In prezent, doar Emil Luca si Alex Comarnicianu mai fac parte din trupa, ceilalti trei fiind inlocuiti de-a lungul timpului (in ordine cronologica) de catre Bogdan Valentin, Sorin Fratila si Mircea Becherescu.

Stilul abordat de Aeon Blank a fost inca de la inceput rock alternativ cu influente dark wave, metal, gothic etc.
Aeon Blank au cantat pe scena unor mari festivaluri nationale precum GARANA (2011), alaturi de Timpuri Noi, Trupa Verde, Fara Vise si Jukebox, la ROAD WOLVES BIKE FEST (2012) si tot in 2012 la B’ESTFEST.

Albumul Handmadegods & Godmadedemons a fost lansat pe 26 aprilie 2012, The Fractures si Running Clouds fiind trupele prietene invitate . Albumul Handmadegods & Godmadedemons contine 17 piese, dintre care cinci au fost difuzate intens de Radio Guerrilla. Piesa „Of Gravity And Passion” a ajuns pe locul 2 in cadrul emisiunii „Top Show”, iar “Auguries Of Innocence” pe locul 3. „Kong”, ultima piesa a trupei care a intrat pe frecventele Guerrilla a fost difuzata pina in luna noiembrie 2012.

La finele anului 2012, Aeon Blank a lansat single-ul „A Perfect Day To Fly”, un featuring cu Delia Opran, solista trupei Antarctica. Concertul de lansare a avut loc la Clubul Taranului Roman din cadrul Muzeului Taranului Roman.
Cel de-al doilea album al trupei va fi lansat in toamna anului 2013.

Videoclipul piesei „Auguries Of Innocence” a fost difuzat pe MTV Romania incepand cu 23 septembrie 2012, cand trupa a fost prezenta in cadrul emisiunii Alternative Nation. La finalul anului trecut Aeon Blank a castigat titlul Best Alternative Newcomer 2012 in cadrul concursului organizat de Metalhead (concurs bazat pe voturile fanilor).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*