Concert Cannibal Corpse in Bucuresti

254 vizualizări

Cel mai mare nume al genului death metal, Cannibal Corpse, se napustesc in forta asupra Arenelor Romane intr-un concert brutal pe 24 iulie 2015, cu ocazia turneului de promovare a celui mai nou album, A Skeletal Domain.

Dupa mai bine de un sfert de secol de activitate si o discografie impresionanta de 13 albume al caror continut a starnit numeroase controverse si a modelat in mod incontestabil scena death metal, Cannibal Corpse continua sa-si incante legiunile de fani cu energia caracteristica si raman printre putinele formatii de metal extrem care, in ciuda numeroaselor schimbari in componenta, si-au pastrat neschimbat stilul.

Cel mai nou album, A Skeletal Domain, a debutat in topul Billboard 200 pe locul 32 si a primit numeroase aprecieri atat din partea fanilor, cat si a criticilor de muzica. Turneul dedicat promovarii albumului ii aduce pe acesti veterani ai gore-ului si la Bucuresti unde generatiile vechi si noi de fani vor avea ocazia sa se dezlantuie in cadrul unui concert in aer liber, sub riffurile agresive care vor antrena mosh piturile din fata scenei de la Arenele Romane.

Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim sau online pe eventim.ro la urmatoarele preturi:

75 de lei(pret promotional primele 300 de bilete)
95 de lei (pret promotional urmatoarele 500 de bilete)
115 lei (dupa epuizarea biletelor aflate in promotie)
125 de lei (in ziua evenimentului)

Concertul Cannibal Corpse de la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*