Concert Celelalte Cuvinte in Craiova

100 vizualizări
Duminica 16 decembrie, trupa-legenda a rock-ului romanesc va sustine un concert extraordinar in Cafe Teatru Play din Craiova. Evenimentul face parte dintr-o suita de concerte pe scenele de club din mai multe orase ale tarii.
Cetatea Baniei nu putea lipsi din lista oraselor in care trupa Celelalte Cuvinte va canta in acest sezon. Alegerea momentului revenirii in Craiova nu este deloc una intamplatoare. Cei mai fideli fani ai trupei cunosc faptul ca la jumatatea lunii decembrie, insa cu 31 de ani in urma, Celelalte Cuvinte sustinea la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, un concert ce a intrat in istorie si a fost considerat de atunci, actul oficial de nastere a trupei. Acum, la mai mult de trei decenii de la momentul respectiv, trupa se infatiseaza publicului craiovean pentru a sarbatori cum se cuvinte aceasta zi.
Celelalte Cuvinte isi invita fanii si iubitorii muzicii rock la concerte avand de partea sa o tehnica instrumentala desavarsita, maiestria castigata in cele peste trei decenii de activitate neintrerupta si piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara „Iarba Prin Par”, „Daca Vrei”, „Armaghedon”, „Zmeie” si fabuloasa lucrare rock „Oglinda”.
Biletele pentru concertul din Cafe Teatru Play vor costa 30 de lei si se vor putea achizitiona de la intrare.
Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).

Sursa: Comunicat Celelalte Cuvinte Management


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*