Concert (EchO) in Subsol Club din Brasov

153 vizualizări

Romanian Rock Radio impreuna cu Subsol Club , Cavalleria Events si Next Dream Event va invita la concertul trupelor italiene (EchO) si Plateau Sigma la Brasov.
 
Evenimentul va avea loc, duminica, 9 noiembrie 2014, incepand cu orele 20:00 si va avea parte si de o trupa care va deschide seara respectiva , urmand sa va anuntam ulterior despre cine este vorba.
 
Biletele, la pretul de 15 lei sunt disponibile sunand la nr 0722892356 astfel avand posibilitatea de ati rezerva prezenta la acest concert !

Totodata anuntam ca numarul biletelor se vor vinde in functie de capacitatea locatiei.

Un numar limitat de bilete avand ca scop meet & greet cu ambele formatii se gasesc deasemenea la pretul de 25 lei.

Totodata este disponibil si un numar limitat de bilete in pre-sale, pana la 1 noiembrie cu pretul de 10 lei sunand la acelasi nr de telefon: 0722892356.

Pagina oficiala de concert se gaseste AICI.

Trupa (EchO) se va afla la a doua vizita in Romania cu ocazia turneului Conjuring the Autumn dupa participarea la prima editie Ghost Festival din 2012, unde a reusit sa convinga publicul roman ca soundul lor (doom metal atmosferic) este unul special. Pentru aceasta reintalnire trupa a pregatit un setlist exclusiv care va prezenta fanilor piese noi de pe al doilea album ce urmeaza sa fie lansat in curand.

Plateau Sigma, originari tot din Italia, vin ca invitati speciali in cadrul turneului  sustinut in Romania.  La fel de experimentali in sunet ca (EchO), Plateau Sigma prezinta un amestec mai extrem de doom death metal influentat de genul new wave of dark rock ce poate fi regasit si pe albumul de debut „White Wings of Nightmares”.
https://www.youtube.com/watch?v=db7uK_yWaIM

(EchO) official:

https://www.facebook.com/echoband.official/timeline

Plateau Sigma official:

https://www.facebook.com/pages/Plateau-Sigma-/104328782974721

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*