Concert Karnivool in Club Rockstadt

228 vizualizări

Clubul Rockstadt are bucuria si onoarea de a prezenta, in premiera in Romania, una din bijuteriile muzicale ale scenei contemporane, grupul australian Karnivool.

Pentru prima data in Romania, formatia va concerta vineri, 20 iunie in clubul Rockstadt din Brasov. Invitati speciali: FusionCore si Days Of Confusion.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile atat in sistem de rezervari cat si la intrare, in seara evenimentului. Biletele pot fi rezervate – la pretul de 35 de lei – la adresa rockstadt@yahoo.com sau cumparate de la barul clubului, de luni pana duminica. Biletele rezervate le veti putea ridica de la intrarea in club. Pretul unui bilet fara rezervare – direct la intrare, in seara evenimentului – va fi de 45 de lei.

Revolutia este o afacere haotica si neechilibrata. Provoaca mersul firesc, iar pentru cei ce aleg o cale diferita, revolutia poate avea un risc mare dar si o recompensa pe masura. Astfel poate fi descrisa si calea muzicala urmata de Karnivool. De la debutul Themata (2005) si panna la Sound Awake (2009), Karnivool au devenit rapid una din cele mai vitale forte ale scenei progresive moderne.

In 2013 a urmat un al treilea album, Asymmetry, disc compus pe parcursul a doi ani si inregistrat alaturi de legendarul producatorul Nick DiDia (Rage Against The Machine, Mastodon). Asymmetry a fost albumul care a ajuns pe primul loc in topul australian, reusind sa obtina si primul disc ARIA. Este unul din cele mai bune albume ale anului 2013 si unul din putinele materiale care a reusit sa obtina discul de aur in mai putin de 10 zile.

De la lansarea sa, Assymetry a fost promovat intens in Australia, Europa si America de Nord. Turneul din octombrie/noiembrie a fost sold out, iar Karnivool au ajuns pentru prima data in tari precum Rusia, Polonia, Slovacia dar si la festivaluri cu renume ca Sonisphere, Provinssirock si Rock Am Ring/Rock IM Park.

Asymmetry s-a bucurat de recenzii excelente din partea publicatiilor de specialitate:

Concertul Karnivool la Club Rockstadt face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru Rockstadt Extreme Fest 2014, eveniment ce va avea loc in perioada 14-16 august, in Rasnov.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*