Concert Las Pistolas la Bucuresti

63 vizualizări

Trio-ul mortal LAS PISTOLAS format dintr-o chitara, un contrabas si tobe ajunge la Bucuresti intr-o sambata nebuna. Las Pistolas si-au inceput calatoria pe taramul Rocabilly in 2007 si au oprit timpul pe loc in 2008 cu E.P.-ul „The Legend Begins“, un material reusit apreciat de BBC si ascultat live in nenumarate locatii din Mare Britanie.

A urmat Europa pe harta descoperirilor si aici au vazut cum rockerii, punkerii si tot felul de oameni cu pofta de viata au plecat acasa de la concerte zambind.
 
15 piese vibrante au fost inregistrate si imbracate in coperta albumului „Deadly Combination“ din 2011. Si au pornit iar la drum. Sau mai intalnit in studio sa traga „Creepy Christmas Party“ si au vazut de acolo cum revoltele de strada distrugeau strazile Marii Britanii. Si in 2012 s-a cantat si s-a dansat alaturi de Las Pistolas pe drumurile Angliei dupa care a urmat o pauza creativa pentru un nou album. Criticii si petrecaretii ii numesc Rockabilly, Psychobilly sau Rock N Roll… Lor nu le pasa. Trupa se numeste Las Pistolas iar muzica lor este inconfundabila. Legenda continua la Hard Rock Cafe pe 9 pe martie de la ora 20:00.
 
Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe si in reteaua Eventim avand preturi intre 35 si 150 de lei. Biletele cu locuri la mese necesita rezervare imediat dupa achizitionare folosind datele de contact Hard Rock Cafe Bucharest: 021 206 6261. Concertul va incepe la ora 21:00.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*