Concert Morcheeba la Bucuresti pe 11 decembrie 2013

256 vizualizări

Miercuri, 11 decembrie 2013, de la ora 19:00, trupa Morcheeba revine la Bucureşti pentru un nou concert, în cadrul turneului european de promovare al celui mai recent album, “Head Up High”.

Evenimentul organizat de Events va avea loc la Arenele Romane, într-un cort încălzit. Show-ul va fi deschis de trupa The Speakers.

Skye Edwards (voce), Paul Godfrey (DJ) şi Ross Godfrey (instrumente) se află în plin turneu de promovare în Europa al albumului cu numărul opt din cariera trupei, “Head Up High”. Materialul discografic a fost lansat pe 14 octombrie la casa de discuri Pias Records, iar primul single extras se numeşte “Gimme Your Love”.

Noul album reflectă o serie de schimbări semnificative în existenţa trupei, sărbătorind în acelaşi timp succesul unei cariere care se întinde de-a lungul a optsprezece ani. Pentru acest disc, cei trei membri ai trupei au colaborat cu artişti consacraţi din lumea hip-hop-ului şi rap-ului, precum Chali 2na (Jurassic 5), James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks şi Ana Tijoux.

Bilete Morcheeba la Arenele Romane

Biletele pentru concertul Morcheeba din 11 decembrie 2013 se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, în funcţie de categorie şi perioada de achiziţie.

Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim, din Bucureşti, Str. Polonă nr. 15.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*