Concert Omul cu sobolani in Fabrica din Bucuresti

46 vizualizări
Omul cu sobolani si-i aduce vineri pe toti in Fabrica
Nu incerca asa ceva acasa, mai bine te opresti vineri in Fabrica

Vinerea asta (16.11.2012), daca nu intervine vreo deratizare neplanificata in clubul Fabrica (
str. 11 Iunie nr. 50), o sa-i puteti vedea si asculta pe baietii de la Omul cu sobolani (OCS). Cine mai crede acum, in 2012, ca Omul cu sobolani ar fi o singura persoana este rugat sa vina totusi la concert, insa in nici un caz sa nu-si aduca pisica.

In deschidere se vor produce Sophisticated Lemons si Tunesinnaourheads. Intrarea costa 20 de lei de persoana.

Scurta istorie a Omului cu sobolani (OCS):

Trupa s-a infiintat la Constanta, in august 1997, din initiativa lui Dan Amariei si a lui Adrian Albu. Nu se stie nici pina acum cine reprezenta “Omul” si cine “sobolanii”. Se stie doar ca numele vine de la cartea omonima a lui Sigmund Freud.
Genul muzical: rock alternativ.
Primul LP al trupei, “Ne punem in cap” (2001), este un real succes. Videoclipul celei mai cunoscute piese, “(Dez)orientat”, va fi semnat de regizorul Tudor Giurgiu. “Nu incerca asa ceva acasa” (single, 2006) devine, de asemenea, foarte repede celebra.
Albumul “Retro” (2011) este o colectie de cover-uri dupa Vali Sterian, Phoenix, Alexandru Andries, Rosu si Negru, Mondial si Mircea Baniciu, nume care le-au influentat educatia muzicala.

Discografie OCS:

1999: Razna
2001: Ne punem in cap
2002: Miinile sus!
2004: OCS tv
2005: Best before 2005
2006: Nu incerca asa ceva acasa (single)
2006: Superparanoia
2009: Dansam legati la ochi cu spatele la zid
2011: Retro

Omul cu sobolani e mai multi:
Dan Amariei – voce
Nicolae Arama – chitara
Radu Andrei Szucs – chitara bas
Mihnea Dobrota – tobe

Referinte online:

OCS – site oficial
OCS pe Facebook
OCS pe MySpace (Radio)
OCS pe YouTube

Sophisticated Lemons
Tunesinnaourheads

Pagina de Facebook a evenimentului
Pagina de Facebook a clubului Fabrica

 
Sursa: Comunicat Omul cu sobolani Management

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*