Concert Speak Floyd pe 22 mai in Club Puzzle, Bucuresti

160 vizualizări

Speak Floyd – The Romanian Pink Floyd Tribute Band, unicul grup romanesc de tribut Pink Floyd  va concerta in Club Puzzle joi, 22 mai, ora 22:00.

Speak Floyd este un grup rock format din pasionati ai muzicii legendarei formatii britanice de muzica progresiva Pink Floyd si care interpreteaza exclusiv piese ale acestei trupe. Ca orice tribute-band, Speak Floyd incearca sa reproduca cit mai fidel nu doar muzica, ci si o stare de spirit care a marcat numeroase generatii.

Povestea acestui tribute-band a inceput in 2010, cand un grup de muzicieni din Transilvania s-au decis, in luna ianuarie a acelui an, sa puna bazele acestui proiect care se dovedeste a fi unul dintre cele mai inspirate show-uri de gen nu doar din România, ci și din Europa.

Pentru cei care cunosc muzica Pink Floyd, dar si pentru cei care abia acum o descopera, Speak Floyd ofera o prestatie live impecabila, care reconstruieste nu doar structura pieselor legendarei formatii ci, cu atentie la detalii, ofera spectatorilor o parte din atmosfera psihedelica a anilor ’70.

Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfasoara pe parcursul a aproximativ 1 ora si 45 minute si cuprinde piese de pe albumele “Dark Side of the Moon”, ”Wish You Were Here”, „The Wall”, ” A Momentary Lapse of Reason” si “Division Bell”.

Toti muzicienii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experienta si cunoscuti din alte proiecte:

David Bryan (Hotel FM) – vocal
Sandy Deac (Kappa, Desperado si alti artisti)- clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar
Kovacs”Kovi” Laszlo (Kappa, Desperado si alti artisti) – electric & acoustic guitars
Janky Zsolt (Kappa, Desperado)– tobe si percutie
Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays) – bass
Edi Raita (LeeQuid) – clape
Lazar Rudy (Gaio Jazz Band) – saxofon

Concertul va incepe la ora 22:00, iar pretul unui bilet: 25 de lei (presale) si 35 de lei (in seara concertului). Biletele se pot achizitiona exclusiv prin iabilet.ro.

Veniti in numar cat mai mare la un concert care se anunta a fi legendar, asa cum cei de la Speak Floyd ne-au obisnuit!

RSVP:  https://www.facebook.com/events/1454030588161114/?fref=ts

Sursa: comunicat de presa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*