Concert Urma la Bucuresti pe 27 martie 2014

166 vizualizări

Joi, 27 martie 2014, începând cu ora 21.00, The Silver Church Club din Bucuresti găzduieşte un eveniment special ce marchează aniversarea a 11 ani de activitate a uneia dintre trupele preferate ale clubului: URMA.
Facebook event: https://www.facebook.com/events

Formaţia URMA este una dintre puţinele trupe din România pentru care contează doar muzica. În decursul a 11 ani de carieră, trupa URMA există pentru plăcerea de a asculta şi a face muzică – muzică bună, muzică pură, autentică, creată fără compromisuri şi fără alt scop decât acela de a lăsa ceva în urmă. Aşa cum spune chiar numele trupei. De la o piesă înregistrată aproape în joacă s-a ajuns la deja patru albume lansate – fiecare album sunând altfel, dar fiind fiecare parte a unei poveşti.

URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul „Nomad Rhymes”, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia şi Anglia.

Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, „Anger as a Gift”, material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Vali Răcilă – Sir Blues.

Al treilea album, „Trend Off” (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers si loial.

În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, „Lost End Found”, lansat pe data de 28 noiembrie 2013 la The Silver Church Club.. Noul material discografic a fost înregistrat în studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.
Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle”.

Noul material discografic conține 11 piese, din care putem menționa ”Terminus”, ”All Wrong” sau ”Cine Iubește și Lasă”, videoclipurile acestor piese depășind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube

Preţ bilet: 30 lei. Biletele se pot achiziţiona numai de la intrarea în club în seara evenimentului.

Sursa: Comunicat Urma


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*