Dave Mustaine (Megadeth): „Este normal ca unora sa nu le placa noul album”

186 vizualizări

Dave Mustaine, solistul formatiei MEGADETH, a stat de vorba cu cotidianul Las Vegas Sun despre planurile sale pentru un viitor album.

„Vreau sa continui sa compun muzica. Cred ca este o activitate distractiva si, ca muzician, ai de multe ori cate ceva blocat in suflet, caruia trebuie sa-i dai drumul prin arta”, a declarat Mustaine.

Artistul a marturisit ca „Super Collider” contine cantece foarte intime, care vorbesc despre boala soacrei sale – Alzheimerul.

„Multe cantece vorbesc despre acest proces de disparitie a cuiva drag. Soacra mea este inca vie, dar nu mai este cu noi. Nu ai cum sa compui decat un cantec trist despre asta. Ar trebui sa fiu total dus cu pluta sa scriu o melodie vesela despre asa ceva”, a spus Mustaine.

Cat despre unele dintre reactiile negative la noul disc, artistul a spus ca este firesc ca unora sa le placa melodiile, iar altora nu.

„Un album este o bucatica de timp. Acest disc reprezinta materializarea unor probleme sufletesti dificile. Fanii Megadeth au avut intotdeauna o opinie puternica. Este firesc”, a adaugat muzicianul.

Mustaine a discutat si despre dorinta unor fani ca Marty Friedman (chitara) si Nick Menza (tobe) sa se intoarca in formatie.

„Marty ne-a parasit. Este o persoana care ne-a abandonat. Treceti peste asta! Cat despre Nick, el nu pare foarte sanatos. Nu se pune problema unei reuniuni!”, a completat vehement solistul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*