De acum puteți cumpăra revista Maximum Rock printr-o simplă comandă pe site

2.779 vizualizări

Din dorința de a face mai simplă achiziționarea revistelor Maximum Rock, am introdus opțiunea de plată cu cardul și comanda direct de pe site-ul www.maximumrock.ro!

Pe prima pagină a site-ului www.maximumrock.ro, în partea dreaptă sus, veți găsi butonul denumit „Revista Maximum Rock”, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos, unde veți putea comanda ambele numere ale revistei, disponibile până acum.

Am ales introducerea acestei opțiuni nu numai pentru a ușura procesul de achiziționare, dar în același timp și de a micșora taxele de expediere suportate de cumpărători care, de la 11 lei (plata prin ramburs), acestea vor ajunge la 5 lei, iar revista va fi adusă direct la adresa destinatarului.

Iar pentru persoanele care sunt din București și vor să o ridice personal, aceasta poate fi găsită la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9, București, zona Timpuri Noi).

Ce ziceți, aveți chef de răsfoit ceva? 🙂

 


2 Comments on De acum puteți cumpăra revista Maximum Rock printr-o simplă comandă pe site

  1. eu nu am card si nici nu vreau sa-mi fac,din mai multe motive personale.sper sa pot comanda in continuare revista si sa o primesc prin posta cu plata ramburs.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*