Detalii acces pentru Sabotage Hardcore Night, in Fabrica

50 vizualizări

Vineri, 14 noiembrie, in club Fabrica, are loc Sabotage Hardcore Night, avand drept cap de afis trupa Madball, cunoscuta si sub numele de The New York Hardcore Kings.

Prezentat de Ciuc Premium si sustinut de Monster Energy, Sabotage Hardcore Night include in line-up si alte 4 trupe autohtone: H8, Rock n Ghena, Breathelast si Take no More.

Accesul se face incepand cu ora 20:00, primul concert din program fiind cel al trupei Take No More, care va urca pe scena in jurul orei ora 20:15, urmata de trupa Breathelast, la ora 20:55. Dupa ora 21:30 va incepe concertul trupei Rock n Ghena, H8 prezentandu-si doza de hardcore dupa ora 22:00. Show-ul Madball va incepe in jurul orei 23:00.

Madball este una dintre cele mai experimentate trupe americane de hardcore, aflandu-se in prezent intr-un turneu de promovare a celui mai recent album intitulat Hardcore Lives. Piese noi incluse pe acest material vor putea fi ascultate, in premiera, in club Fabrica.  

Biletele costa 50 de lei si pot fi achizitionate in avans, de pe www.myticket.ro, sau in seara evenimentului, de la intrarea in club.

Facebook Page: https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro
Event: https://www.facebook.com/events/1483370528592726/

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*