Detalii noi legate de viitorul album Enslaved

697 vizualizări

Norvegienii de la ENSLAVED (foto) au oferit publicului detalii noi legate de viitorul material discografic din cariera trupei.

Noul album de studio se va intitula „E” și va fi lansat în data de 13 octombrie 2017, via Nuclear Blast Records. Acesta a fost compus de chitaristul Ivar Bjørnson și basistul Grutle Kjellson și va marca debutul lui Hakon Vinje, care îl va înlocui pe fostul membru Herbrand Larsen de la clape.

Mai mult decât atât, „E” a fost realizat alături de producătorul Jens Bogren de la Fascination Street Studios și va marca o nouă etapă în cariera norvegienilor. De asemenea, acesta va conține colaborări cu Einar Selvik de la Wardruna, flautistul Daniel Mage și saxofonistul Kjetil Moster. Coperta, semnată de Truls Espedal, poate fi găsită mai jos.

„Noul album prezintă simbioza din jurul nostru a elementelor care sunt vitale pentru existența noastră, în evoluția noastră la toate nivelurile: omul și recipientul sufletului său, muzicianul și instrumentul său, haosul și ordinea, subconștientul și conștientul, înțelepciunea și comunicarea. Sunt atât de multe niveluri și variații a acestui material concept; dualitatea dintre om și natură, prezent și fostele personalități ale sinelui. Și multe alte simbioze”, a declarat Grutle Kjellson, solistul trupei.

Full Image


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*