Directia 5 – Castiga 2 invitatii la concertul din Hard Rock Cafe

169 vizualizări
Jack Daniel’s Studio No. 7 si Sprint Media prezinta  JOI, 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de www.bestmusic.ro/directia-5. Longeviva trupa pregateste o poveste de iubire spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate intregului spectacol.

Directia 5 sunt un adevarat nume pe piata muzicala din Rimania, cu o activitate de 21 ani, o adevarata performanta pentru o formatie romaneasca.

Vino sa asculti cele mai noi piese de pe cel mai recent album al lor, “Electric Love Story”, dar si si alte hit-uri cu care Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan si Marius Keseri au cucerit topurile muzicale autohtone in cadrul evenimentului “Bestmusic cu Directia 5”. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.

Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Café pana in ziua concertului .

Pretul biletelor este urmatorul:
– Online, pe www.iabilet.ro si pe /www.bestmusic.ro: 60 lei – bilet cu loc la masa sau 80 lei – bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei. Da ! Pe online e mai ieftin !
– La Hard Rock Café sau la concertul Voltaj de joi, 8 noiembrie: 70 lei – bilet cu loc la masa sau 90 lei – bilet VIP;

Accesul la eveniment este permis numai persoanelor peste 18 ani.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

 
CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii simple
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI (link) care este piesa ta preferata de la formatia Directia 5. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 13 noiembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 14 noiembrie pe aceasta pagina.
 

CASTIGATORII:

1. Lucia Finteusan

2. Florentina Bajenaru
 
Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, pe baza unui act de identitate


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*