Dirty Shirt anunță suma strânsă în urma evenimentelor caritabile „Moș Crăciun e Rocker”

1.555 vizualizări

Noi știm deja cu toții că Moș Crăciun e rocker și darnic, însă de data aceasta a și demonstrat-o! 🙂

La sfârșitul lunii decembrie, DIRTY SHIRT a organizat tradiționalul eveniment „Moș Crăciun e Rocker” pentru strângerea de fonduri pentru câteva persoane rănite în incidentul de la Colectiv.

Cele două evenimente s-au desfășurat, banii s-au strâns, și iată că patru persoane vor putea beneficia direct de suma adunată: 6272 lei.

„Suntem bucuroși să va anunțăm că în urma concertelor Moș Crăciun e Rocker din Baia Mare și Sighetu Marmației am reușit să strângem fonduri de 6272 lei, ce vor fi donați direct către patru persoane care au supraviețuit tragediei de la Colectiv și care se află în continuare în tratament intens: Alexandra Furnea, Flavia Lupu, Pavlos Popovici și Andrei-Cătălin Szilagyi. Vă mulțumim mult!”, au declarat membrii trupei.

Nu uitați că Dirty Shirt va porni în această primăvară într-un turneu național special alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania, așa că dacă vreți să susțineți acest demers o puteți face în cadrul campaniei de crowdfunding pe care aceștia au demarat-o.
Despre campanie, dar și beneficiile de care vă puteți bucura puteți găsi aici: http://www.wearehere.ro/p/dirty-shirt-ansamblul-transilvania


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*