Dirty Shirt: „Rock-ul e o cultura care nu cunoaste granite!” (Interviu)

142 vizualizări

DIRTY SHIRT, una dintre cele mai apreciate formatii autohtone de metal, a trait o experienta pe care nu foarte multe trupe locale au ocazia sa o „guste”. Este vorba despre un turneu international prin 3 tari importante pentru scena metal europeana: Franta, Germania si Belgia.

Cum era de asteptat, viziunea trupetilor asupra realitatilor din lumea muzicii grele s-a schimbat. Turneul a avut un impact major asupra formatiei si i-a facut pe artisti sa ajunga la niste concluzii foarte relevante pentru grupurile romanesti de metal, dar si pentru fani.

Acum cu venirea toamnei, Dirty Shirt se pregateste pentru un alt eveniment important: Maximum Rock Festival, unde vor canta alaturi de nume importante de pe scena internationala cat si din Romania. My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves’ Eyes, Atrocity, God The Barbarian Horde, Vespera, Goodbye To Gravity, Abigail si Psycho Symphony fac parte din line-up-ul celui mai mare fest al sezonului rece.

Avand in vedere povestile bogate acumulate in ultimul an de catre metalistii de a Dirty Shirt, Maximum Rock Magazin i-a convocat pe baieti la un interviu despre toate cele petrecute, dar si despre „shock-rock”, noul album si dualitatea „strainatate/acasa”.

Citeste rezultatul convorbirii noastre cu Mihai Tivadar (chitara/clape) AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*