Dragonforce anuleaza concertul din cadrul festivalului Peninsula.

134 vizualizări
Formatia DRAGONFORCE a anutat oficial, prin intermediul paginii Facebook, ca nu va mai participa la festivalul Peninsula de la Cluj-Napoca.

Redam mai jos comunicatul integral:

„Due to a severe breach of contract by the promoters, DragonForce have had to cancel their intended performance at this years Peninsula Festival in Cluj Napoca, Romania on July 19th. The band are very sorry to disappoint their fans but they have been put into a position where no other solution is possible. Ticket holders should contact the promoters for a full refund”.

 
Pana in aces moment organizatorii nu au emis un comunicat oficial.
 
Update: 09.07.2013
 
…in cele din urma organizatorii festivalului au emis urmatorul comunicat:
 
Concertele Kaiser Chiefs si Dragonforce, programate pe 18, respectiv 19 iulie la Festivalul Peninsula au fost anulate. Cauza acestui deznodamant nefericit a fost un potential sponsor care nu si-a indeplinit promisiunile financiare catre organizatorii Peninsula. Dorim sa precizam ca trupele si managementul lor nu poarta nicio responsabilitate pentru situatia creata, iar evenimentul va avea loc, asa cum a fost comunicat, intre 18 si 21 iulie in Cluj-Napoca.

Posesorii de bilete de o zi pentru zilele de 18, respectiv 19 iulie vor fi valabile pentru oricare zi a festivalului. Abonamentele nu pot fi returnate. Pentru informaii suplimentare contactai-ne la office@peninsula.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*