E-an-na a încheiat cu succes turneul „Jocurile Jienei” şi anunţă planurile pentru viitorul apropiat

1.953 vizualizări

Deja cunoscuta trupă sibiană E-an-na a incheiat turneul „Jocurile Jienei” cu o petrecere de lansare a CD-ului „Jiana”, în oraşul de provenienţă. Turneul a fost un adevărat succes, cu public numeros la cele peste 20 de concerte de-a lungul şi de-a latul ţării şi cu un feedback excelent din partea fanilor.

Urmează o lună de pauză în ceea ce priveşte activitatea live, trupa pregătindu-se intens pentru următorul turneu, anume Folkcore De-tour, unde vor concerta împreună cu Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania. Acest turneu va fi un proiect unic şi foarte amplu, fiind, cel mai probabil o ocazie unică în viaţă pentru spectatori. Evident, costurile producţiei şi riscurile sunt pe măsură, aşa că trupa vă îndeamnă să îi susţineţi cum, cumpărând din merchandise-ul variat, şi anume, pe lângă tradiţionalele tricouri şi CD-uri, diverse obiecte personalizate din lemn şi piele (pene, brăţări, medalioane, şi chiar şi Yoyo-uri). Toate acestea se pot comanda de pe pagina de Facebook a trupei.

Folkcore De Tour Rock FM
O alta performanta importanta a trupei este nominalizarea albumului de debut „Jiana” la „The Best Folk / Pagan / Viking Metal Album – Metal Storm Awards 2016”, al prestigioasei publicatii online Metalstorm. Voturile sunt încă în desfăşurare aici:
http://metalstorm.net/awards/categories.php?cat_id=13http%3A%2F%2Fmetalstorm.net%2Fawards%2Fcategories.php%3Fcat_id%3D13

Folkcore De-tour va fi urmat de un turneu internaţional, ale cărui detalii vor fi făcute publice în cursul următoarelor săptămâni, alături de alte două trupe importante Folk Metal/Folkcore din Europa de Est.

Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania/
YouTube: https://www.youtube.com/c/EannaRomania
Bandcamp: https://e-an-na.bandcamp.com/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*