Echo and the Bunnymen: pe punctul de a finaliza noul album

142 vizualizări

De pe pagina de Facebook a celor de la Echo and the Bunnymen aflam  faptul ca noul material discografic al trupei este aproape gata si, de asemenea, ca turneul European de promovare a fost pus la punct.

Trupa a declarat: “Suntem foarte bucurosi sa va anuntam faptul ca noul album produs de catre Youth (The Verve, Embrace, etc.) este aproape de finalizare; de asemenea, titlul si artwork-ul au fost stabilite, precum si turneul European aranjat. Datele pentru turneul din Statele Unite vor fi stabilite ulterior. Ian considera ca acest material este cea mai buna realizare a trupei de pana acum”.

Acest album este follow-up-ul celui din 2009, “The Fountain”. In 2012, frontman-ul Ian McCulloch a lansat albumul solo “Pro Patria Mori” care a venit impreuna cu “Holy Ghosts”, un material continand versiuni orchestrale ale cantecelor Echo and the Bunnymen.

Ideea acestui album a venit dupa un concert pe care McCulloch l-a sustinut la Union Chapel, Londra. Producatorul Youth a reinregistrat piesele, inclusiv piesele The Bunnymen “Lips Like Sugar”, “Rescue”, “Nothing Lasts Forever” si “The Killing Moon”.

Sa vedem ce va urma!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*