Ensiferum, Suicidal Angels, Harakiri for the Sky la a treia editie Rockstadt Extreme Fest, din 2015

257 vizualizări

Bucuresti, 9 septembrie, 2014- Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajunge la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 august 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Rasnov, iar primele titulaturi ce se gasesc pe afis sunt ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY!

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu  peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare, ca si in 2014, vor exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel. organizatorii subliniaza faptul ca nu vor exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 vor fi disponibile in reteaua nationala incepand cu ziua de miercuri, 10 septembrie, ora 00.00!

Pretul abonamentelor pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 va fi urmatorul:
·    10 septembrie – 11 octombrie – 100 lei
·    12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
·    16 februarie – 12 iulie – 160 lei
·    13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
·    Categoria VIP BACKSTAGE – 300 – meet and greet cu artistii

Rockstadt 2015 header

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:
·    eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
·    myticket.rosi din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
·    bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest !!

ENSIFERUM
Helsinki, Finlanda (1995 – prezent)
Cu o activitate discografica compusa din peste 15 materiale discografice, Ensiferum este in acest moment varful de lance al scenei folk metal internationale, trupa finlandeza aniversand 20 de ani de activitate cu un nou album, material ce va fi promovat si in cadrul Rockstadt Extreme Fest. Aparitia finlandezilor la Rasnov va fi si singura programata in Romania, in 2015.

SUICIDAL ANGELS
Atena, Grecia (2001- prezent)
Suicidal Angels nu este un nume strain pentru publicul roman. Totusi, de la ultima aparitie in Romania, formatia si-a consolidat pozitia pe scena internationala, iar in acest moment grecii poarta cu mandrie titulatura de lider incontestabil al noului val de thrash metal. Dupa turnee in toata lumea alaturi de Kreator, Exodus, Sepultura, Overkill sau Kataklysm, Suicidal Angels revin in Romania pentru a isi promova un nou album.

HARAKIRI FOR THE SKY
Viena, Austria (2011- prezent)
Si cum unul din obiectivele Rockstadt Extreme Fest este de a oferi publicului nume relevante ale scenei underground, editia din 2015 se va bucura de prezenta grupului austriac Harakiri For The Sky, considerata in acest moment revelatia post black metal underground, un nume ce a atras deja atentia festivalurilor cu renume, trupa urmand sa confirme in curand aparitii la cele mai importante evenimente de profil europene.

Exemplificari:

https://www.youtube.com/watch?v=-2WqQY_xSSM
https://www.youtube.com/watch?v=zFNvi1mtJlc
https://www.youtube.com/watch?v=YLYb1VdjtIE

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*