Epic-folk-metal cu An Theos la Posada Rock 2015

125 vizualizări

Formația bucureșteană AN THEOS completează lista formațiilor care vor cânta în recital anul acesta la Câmpulung Muscel.

AN THEOS a luat ființă în primăvara anului 2010, stilul abordat fiind un epic-folk-metal cu piesele conceptuale ce îmbină tradițiile românești cu muzica rock de calitate.
Anul 2015 a fost foarte intens pentru formație, aceasta fiind prezentă pe scena unor festivaluri importante precum Artmania, Metalhead Meeting, Malpaga Folk & Metal Festival sau Kavarna Rock – unde trupa a câștigat premiul publicului. De asemenea AN THEOS a susținut o serie de concerte în cluburi din Italia, Cehia, Ungaria, Bulgaria și România.
Primul maxi-single „Chemarea strabunilor” a fost lansat în primăvara lui 2013 iar în această toamnă este așteptat și primul album al trupei – „Seminția dacă”.

Componență:
Laura – voce
Florin – voce
Gabi – chitară solo / voce
Teddy – chitară ritmică
Alex – bass / voce
Teo – clape
Irina – vioara
Tudor – tobe

Festivalul Posada Rock 2015 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung şi se va desfăşura în perioada 4-5 septembrie pe
Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:
– 20 lei biletul pentru o zi
– 30 de lei abonamentul pentru cele două zile de festival
și le găsiți pe www.iabilet.ro, în rețeaua iabilet (Magazinul Muzica, Rețeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour) și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara.
Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*