Este oficial: Cliff Williams se retrage din trupa AC/DC și le transmite fanilor un mesaj (video)

892 vizualizări

După o perioadă de 39 de ani alături de trupă, se pare că a venit timpul ca basistul formației AC/DC, Cliff Williams, să spună stop și să se retragă de pe scena pe care  a trăit atâtea decenii. Deși anunțul acestuia a venit încă din luna iulie, când a anunțat că se va retrage imediat ce turneul mondial Rock Or Bust avea să se încheie, iată că ieri Cliff Williams a postat un mesaj video pentru toți fanii care l-au susținut de-a lungul timpului, mulțumindu-le că a fost alături de el în toți acești ani.

Acesta a declarat că decizia lui nu este legată de plecarea membrilor Malcolm Young, Phil Rudd și Brian Johnson din ultimii ani, deși recunoaște că de-a lungul timpului totul s-a schimbat, chiar și după moartea lui Bon Scott. Tot ce își dorește acum să facă este să petreacă mai mult timp alături de familia sa și să se relaxeze, făcând lucrurile pe care le făcea și când era între turnee.

Cliff Williams s-a alăturat trupei AC/DC în anul 1977, când l-a înlocuit pe basistul original, Mark Evans.

Se pare că viitorul trupei AC/DC este acum destul de incert și rămâne de văzut dacă aceștia vor mai continua să cânte de acum încolo, mai ales că în urmă cu aproximativ o lună, chitaristul Angus Young declara că nu se știe ce se va întâmpla după terminarea turneului (care tocmai s-a încheiat pe data de 20 septembrie):
„În acest moment, chiar nu știu. Am promis că vom termina turneul. Cine știe cum mă voi simți după? Când spui „O să fac asta și asta”,  e bine ca la sfârșit să spui „Am făcut tot ce am zis că fac”, a declarat Angus Young în luna august.

sursă foto: teamrock.com

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*