The Exploited își anulează concertul pe care trebuia să îl susțină la Rock la Mureș

2.428 vizualizări

Formația britanică THE EXPLOITED (foto) a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook, faptul că este nevoită să anuleze câteva concerte pe care le avea programate în următoarea perioadă, inclusiv cel din România. 

Astfel, formația a declarat următoarele: „Wattie, solistul nostru, este sfătuit de doctori să nu încerce să cânte, întrucât sănătatea sa s-a înrăutățit și este programat în următoarele patru săptămâni într-o clinică din Londra pentru a se recupera. Ne pare rău că trebuie să anulăm următoarele concerte și sperăm să înțelegeți de ce am luat această decizie: Petroleum Beat Festival 26 mai – 5 iunie, Slovenia; Manchester North West Calling – 3 iunie, Anglia; Rock la Mureș, Periam – 16 iunie”. 

Organizatorii Rock la Mureș încă nu au dat nicio declarație legată de această anulare. Vă reamintim că nu este pentru prima dată când formația The Exploited a renunțat să mai cânte în România, datorită unor motive asemănătoare: aceiași decizie a fost luată și în anul 2014 cu ocazia Rockstadt Extreme Fest și în anul 2016 cu ocazia Metalhead Meeting.

Festivalul Rock la Mureș, ediția a IX-a va avea loc între 16 și 17 iunie la Periam Port, în județul Timiș.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*