Festivalul Berii Germane – Septembrie 2013

133 vizualizări
A treia ediție a Festivalului Berii Germane 2013 se va desfășura în perioada 19-22 septembrie 2013 în Parcul Tineretului (intrarea din b-dul Șincai). Deschiderea festivalul va avea loc pe data de 19 septembrie 2013 la ora 14:00 în prezența unui reprezentant important al primărie capitalei care va da cep la primul butoi de bere.
 
Pe o suprafață totală de 2500 mp va fi amplasat un cort de 1100 mp, în spatele cortului se vor regăsi corturi individuale de 9mp cu diferite produse: vinuri speciale, artizanat, articole de ceramică, turtă dulce germană, kortos kolaks,mezeluri și brânzeturi ecologice, dulciuri speciale, miere de albine, produse eco, sucuri germane, cartofi pe băț, gogoși ardelenești și un stand special cu cosmetice și articole de curățenie, îmbrăcăminte din Germania- parc de distracții de mari dimensiuni.
 
În exteriorul cortului se va vinde mâncare germană ( turinger,bratwurst,coaste de porc,salata de cartofi ) și mâncare tradițional românească (mici,fripturi,frigarui,peste,cartofi ); brutărie nemțească ( covrigi pretzel, baghete, cifle, pâine tradițional nemțească); și se va bea bere exclusiv bavareză.
 
Cortul va avea o capacitate de 1100 persoane la mese care vor fi deservite de minim 20 dozatoare mobile de bere plus multe puncte fixe de vanzare cu vitrine frigorifice unde se va vinde bere la sticle. Special pentru acest eveniment se vor importa 20.000 litri de bere bavareză .Servirea se va face individual de către fiecare persoană care va lua loc la mese.

Line-up Festivalul Berii Germane 2013:
Karpaten show
Timpuri noi
Mircea Baniciu
Changing Skins
Toulouse Lautrec
Power Station


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*