In Flames – videoclip nou pentru piesa „The End”

311 vizualizări

Formația suedeză IN FLAMES (foto) a publicat un videoclip nou pentru piesa „The End”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Single-ul este extras de pe viitorul material discografic al formației, „Battles”, care va fi lansat oficial în data de 11 noiembrie 2016, via Nuclear Blast Records. Coperta discului poate fi găsită și ea mai jos.

Vă reamintim că In Flames a semnat de curând cu cei de la Nuclear Blast. Cu această ocazie, Anders Friden, solistul formației, a declarat: „Într-un fel, In Flames și Nuclear Blast împart aceeași poveste. Ambele au început într-un garaj în Europa, amândouă iubesc metal-ul și ambele au crescut de-a lungul anilor. Datorită acestor atuuri, a apărut o motivație naturală de a începe ceva nou!”

Acesta va fi primul material discografic lansat după plecarea bateristului Daniel Svensson, datorită unor motive personale. Acesta a fost membru In Flames din anul 1998. El a fost înlocuit cu Joe Rickard, fost membru al trupei RED.

Membrii trupei au declarat: „După cum știți, toboșarul nostru de foarte mult timp, prietenul și fratele nostru Daniel Svensson a părăsit trupa In Flames pentru a-și urma celelalte visuri. El este încă alături de noi cu spiritul atunci când ne creăm muzica, dar și în viața noastră, și este cineva pe care îl vom prețui pentru totdeauna. Suntem cu adevărat recunoscători pentru cei aproape 20 de ani de devotament pentru trupa In Flames.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*