Formaţia finlandeză Swallow the Sun semnează cu Century Media Records

97 vizualizări

Autor: Alin Motogna

Casa de producţie Century Media Records a anunţat colaborarea cu finlandezii de la Swallow the Sun pentru lansarea viitoarelor lor albume.

Referindu-se la semnarea noului contract, Jens Prüter, unul dintre reprezentanţii importanţi ai Century Media în Europa, a declarat: Nu cred că este o noutate pentru cineva faptul că nouă ne place zona muzicală mai „întunecată” a Finlandei. Din acest motiv, suntem mândri să lucrăm cu una dintre cele mai importante formaţii din această nişă, Swallow the Sun.

I-am auzit pentru prima oară la recomandarea colegului meu, Philipp Schulte, care a produs albumul de debut al trupei, The morning never came. Este o onoare pentru noi să începem colaborarea directă cu Swallow the Sun chiar anul acesta, când va fi lansat cel de-al şaselea material discografic al formaţiei, a adăugat Jens Prüter.

La rândul său, Miko Kotamäki, vocalistul trupei finlandeze, a afirmat: Suntem foarte încântaţi de noua colaborare. Cred că aceasta este o veste bună şi pentru fanii noştri, fiindcă de acum înainte vor găsi albumele noastre mult mai uşor, în orice colţ al lumii.

Momentan, lucrăm în studio la noile piese incluse pe albumul care va apărea în această iarnă. Vom reveni cu veşti bune în curând, a declarat în final solistul.

Formaţia finlandeză de doom metal, Swallow the Sun, va lansa în iarna acestui an cel de-al şaselea album de studio, a cărui titlu nu se cunoaşte încă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*