Formatia Taine pleaca intr-un turneu special care debuteaza pe 17 aprilie

295 vizualizări

Una dintre cele mai iubite formatii metal din Romania, TAINE, a pregatit un turneu care va include cateva date in tara si care va incepe maine.

Evenimentul este unul special deoarece grupul bucurestean, un adevarat simbol al metalului progresiv autohton, a aranjat un setlist deosebit si diferit, cu care fanii nu vor mai avea ocazia sa se intalneasca in viitor.

Datele turneului sunt urmatoarele:

17 aprilie- Bacau, Club S4
18 aprilie-Suceava, MotorsPub31
19 aprilie-Iasi, Underground Pub
24 aprilie- Bucuresti, Fabrica

In cadrul concertelor din Moldova, Taine va împarti scena cu Subliminal Damage (Iasi) si Third-Eye (Piatra Neamt) iar in Bucuresti in cadrul evenimentului special „Cosmar pe strada mortii” de pe 24 aprilie din Fabrica, Taine va canta alaturi de Abigail.

Cu aceasta ocazie deosebita, Taine va canta melodii compuse in perioada anilor 1993 – 2000, de pe primele materiale demo si de pe „Cealalta Parte”, aparut in 1998.

Alaturi de Andy, Adi si Petre, la bas va fi invitat Bogdan Visan (care a mai cantat cu trupa in perioada 1996 – 2006). Interesant este ca in aceste zile Taine repeta in paralel cu trei basisti. Sep (urmatorul turneu 17-19 aprilie), Bogdan Visan ( Cosmar pe strada mortii 24 aprilie) si in viitor, Alexei ( Negative Core Project /Asemic/Tessa) un basist foarte cunoscut in scena underground datorita activitatii si a valorii lui.

Reamintim ca TAINE este una dintre formatiile romanesti ale carei realizari nationale si internationale o ridica la rangul de stalp al genului metal cu peste 20 ani de activitate. Avand la activ peste 300 de spectacole , 30 de prestatii la festivaluri locale si de peste hotare, peste 20 de nominalizari si premii si aparitii nenumarate la TV, radio si in presa scrisa, Taine este o trupa reperezentativa cu un show multimedia care impresioneaza la fiecare aparitie scenica.Taine Turneu
Facebook Taine


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*