Gallalin Borea paraseste formatia Dordeduh

685 vizualizări
Gallalin Borea, membra de turneu in Dordeduh, a anuntat printr-un comunicat postat pe pagina pesonala de Facebook, ca a parasit proiectul.

Artista a explicat ca a luat aceasta decizie deoarece urmeaza sa nasca un copil.

„Dragi prieteni, dupa aproape trei ani de contributie la aparitiile live ale Dordeduh, a sosit timpul sa ne despartim, iar eu sa urmez o cale complet noua si, fara indoiala, cel putin la fel de pasionanta si aducatoare de implinire precum am avut onoarea sa traiesc alaturi de Dordeduh. Edmond si cu mine vom deveni in curand parinti, ceea ce inseamna ca timpul si energia mea se vor indrepta 100% catre copilul nostru.”

„Asadar nu voi mai putea lua parte la viitoarele turnee si deplasari ale trupei. Voi continua sa sustin Dordeduh intru totul, sa il incurajez pe Edmond in calatoria sa muzicala si sa fiu alaturi de fostii colegi – adevarati prieteni atat inainte cat si in timpul colaborarii noastre muzicale. Sunt cu adevarat recunoscatoare pentru sansa pe care am avut-o de a fi parte din Dordeduh si le doresc tot ce poate fi mai bun in periplul lor muzical si spiritual”, a declarat Gallalin.

„Dar de Duh”, albumul de debut semnat de Dordeduh, a fost lansat in data de 28 septembrie sub egida casei de discuri Prophecy Productions.

 
(Stire postata de Pruna Andrei)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*