Grimus anunta ca nu va canta azi in Bucuresti. Afla motivele!

81 vizualizări
Rock Events, a anuntat in urma cu cateva zile, un concert cu formatiile GRIMUS si ASTERO. Evenimentul urma sa se desfasoare azi, 07.03.2013, in Club Fabrica din Bucuresti.
 
GRIMUS a emis, astazi, un comunicat pe care l-a postat pe pagina de FB a formatiei, comunicat pe care il puteti citi integral mai jos:
 
„In urma unor indecizii organizatorice ne aflam in imposibilitatea de a concerta in Bucuresti in aceasta seara.
Mentionam ca Fabrica nu are nici o legatura cu situatia creata, cu siguranta ar fi fost aceeasi gazda primitoare dintotdeauna.
Este la latitudinea Rock Events sa tina sau nu evenimentul doar cu colegii de la Astero si sa ofere explicatiile de rigoare.
Cu minunatul public din Bucuresti ne vom revedea abia la lansarea noului album.
Pana atunci ramane valabila premiera noului nostru single, vineri 8 martie in cadrul emisiunii „Guerrilla Logout” cu Bogdan Serban.

Ne pare rau pentru situatia aparuta”

 
Desi am fost parteneri media la acest eveniment, pana in acest moment nu am primit nici o informare oficiala din partea organizatorului, Rock Events!
 
Update” 12.45
 
In urma cu cateva minute am primit din partea organizatorului urmatorul comunicat …sec:
 
„In urma unor probleme organizatorice concertul Grimus programat pentru aceasta seara este anulat.
Mentionam ca Fabrica nu are nici o legatura cu situatia creata, cu siguranta ar fi fost aceeasi gazda primitoare dintotdeauna si multumim pentru suportul oferit.
Multumim deasemenea managementului Grimus si trupei Astero pentru suportul oferit si tututor partenerilor media ce au sprijinit promovarea acestui concert”.
 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*